Gouden toilet
Filteren
loader
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blikvanger in elke badkamer

De kleur goud is een chique en stijlvolle kleur die echt opvalt. Wil jij ook een mooie blikvanger in de badkamer? Dan is een gouden toilet zeker iets voor jou. Een gouden toilet is prachtig te combineren met andere kleuren. Beschik je over een badkamer met witte tegels? Dan creëer je met een gouden toilet een ruimtelijke uitstraling. Heb je zwarte tegels in de badkamer? Ook dan is een gouden toilet een goede keuze. Een gouden toilet in combinatie met zwarte tegels creëert een elegante, chique uitstraling. Laat daarnaast deze kleur subtiel terugkomen in badkameraccessoires. Zo zorg je ervoor dat het goud niet te veel wordt in de badkamer en de aandacht bij het gouden toilet blijft.

Gouden toilet voor elke stijl

Een gouden toilet staat prachtig in vrijwel elke badkamer. De stijl die het toilet uitstraalt is namelijk voor een groot deel afhankelijk van de inrichting van de rest van de badkamer. Maak je veel gebruik van hoogglans materialen en strakke designs? Dan is een gouden toilet een prachtige toevoeging dat vooral luxe uitstraalt. Is jouw badkamer ingericht met metalen frames en robuuste designs? Een gouden toilet is dan een goede toevoeging voor een industriële sfeer. Kies daarbij wel voor een zwarte toiletdeksel voor een mooi geheel.

Kies jouw favoriete gouden toilet

Een gouden hangtoilet is ideaal en erg populair. Met een hangtoilet kun je eenvoudig onder het toilet schoonmaken. Bovendien heeft het een ruimtelijk uitstraling in de badkamer of toiletruimte. Daarnaast is er keuze uit diverse designs. Houd je van een strakke afwerking? Kies dan voor rechthoekige designs met strakke lijnen. Ben je gek op elegante designs? Ga dan voor een toilet met een mooie, ronde vormgeving.

Gouden toilet kopen?

Wil jij ook genieten van een unieke, gouden toilet in je badkamer of toiletruimte? Bekijk dan onze collectie gouden toiletten. Is een toilet van goud iets te veel van het goede? Bekijk dan onze andere hangtoiletten in diverse kleuren, waar je alsnog een geschikt model vindt. Kies jouw ideale gouden toilet bij Saniweb en bestel deze snel in onze webshop. Je profiteert daarbij van een scherpe prijs en je geniet van een snelle levering wanneer het jou uitkomt.