Douche reiniger
Filteren

Filteren

Huidige filters
Merk Sunshower
Bezig met laden...
1 product

Het is belangrijk om je douche regelmatig schoon te maken met een douchereiniger. Dit zorgt er voor dat je douche er altijd mooi uit blijft zien. Daarnaast verlengt douchereiniger de levensduur van de douche. Hierdoor geniet je langer van jouw douche. Ben je benieuwd naar de douchereinigers van Saniweb? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Sunshower Cleaning set
9 reviews
prijs 40,00
Dinsdag gratis bezorgd
1 product

Waarom dien ik mijn douche schoon te maken?

Wanneer je je badkamer niet regelmatig schoonmaakt, ontstaat er snel kalk en schimmel. Dit is natuurlijk geen prettig idee, maar gelukkig kan dit gemakkelijk voorkomen worden. Zorg er in ieder geval voor dat je na het douchen de tegels, kranen en wanden goed afdroogt. Kalkaanslag wordt hierdoor grotendeels voorkomen. Daarnaast dien je minimaal één keer in de week je douche goed schoon te maken met een douchereiniger. Een douchereiniger ontkalkt snel alle onderdelen van je douche. Daarnaast zorgt de douchereiniger ervoor dat jouw douche altijd hygiënisch blijft. Zeker wanneer je met meerdere mensen de douche gebruikt, is dit een prettig idee.

Het assortiment douchereinigers

De douchereinigers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er douchereinigers speciaal voor wanden, tegels, kranen en douchegoten en -putten. Ook kun je kiezen voor een ‘alles-in-één’ douchereiniger. Deze gebruik je voor zowel de kranen, als de tegels en wanden. Hierdoor is je douche binnen een handomdraai schoon van vuil, kalk en zeepresten en glanst het weer als nieuw. De douchereinigers maken het oppervlak spiegelglad en poriënvrij, waardoor het water er direct langs glijdt en kalk geen kans krijgt om zich te hechten aan het oppervlak.

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar een douchereiniger of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Bekijk de douchereinigers in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levertijd.