Granietlook tegelstroken
Filteren
loader
Bezig met laden...
1 product

Met granietlook tegelstroken geef je je interieur een luxe sfeer. Tegels met de uitstraling van natuursteen geven een ruimte warmte en luxe, zo ook deze granietlook tegelstroken. Bovendien zorgen de tegelstroken door het lijnenspel van de voegen voor een speels effect. De opvallende vorm van de langwerpige tegels en de afwisseling van smallere en bredere tegels in een strook, zorgen voor een elegant accent. Granietlook tegels zijn verkrijgbaar voor de wand en de vloer in warme natuurkleuren. Ben je op zoek naar andere tegelstroken? Bekijk hier dan alle tegelstroken.

Tegelmat Villeroy & Boch Hudson 30x30cm Magma
Adviesprijs 174,02
prijs 168,29 per m2
clock Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

Tegelstroken aan de wand

Met tegelstroken op de muren zorg je voor variatie in de ruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden om de wanden ermee te betegelen. Met de rustige natuurkleuren zal het niet snel te druk worden en kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alle muren in je badkamer of toilet te betegelen met deze tegelstroken. Houd je van afwisseling en wil je juist de muur met tegelstroken eruit laten springen? Kies er dan bijvoorbeeld voor om alleen de wand bij de wastafel of de douche met de tegelstroken te betegelen. Zo vallen ze meer op en maak je van je muur een blikvanger.

Tegelstroken op de vloer

Tegelstroken kunnen ook op de vloer gelegd worden. Door de langwerpige vorm van de tegels oogt een ruimte al snel langer en daardoor ruimer. Dat is ideaal voor een kleine badkamer of toiletruimte die je groter wilt laten lijken. Ook hier geldt dat je door af te wisselen tussen tegelstroken op de vloer en bijvoorbeeld grotere wandtegels in dezelfde kleur op de muur, een mooi effect creëert met de vloer als eyecatcher.

Ben je op zoek naar inspiratie?

Wil je graag meer inspiratie op het gebied van granietlook tegelstroken in je badkamer, toilet of keuken? Of wil je toch gaan voor echte graniet tegels? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.