Tegelonderhoud

Tegels schoonmaken en onderhouden is belangrijk voor een frisse, nette uitstraling van je badkamer. Alles voor tegel- en vloerreiniging en onderhoud ontdek je op deze pagina. Wil je de voegen in je badkamer schoonmaken, de plavuizen reinigen of zoek je een kleurverdiepende bescherming? Bij Saniweb ben je aan het juiste adres. Ontdek onderhoud- en reinigingsmiddelen voor diverse vloeren, tegels en steensoorten. Met goed onderhoud geniet jij jarenlang van een prachtige tegelvloer.

17 producten
17 producten

Tegels schoonmaken en onderhouden met de juiste middelen

Wil jij jouw natuurstenen, betonnen of keramische tegels schoonmaken en onderhouden? Wat voor type tegel je ook hebt, bij Saniweb vind je het juiste product. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een veelzijdige edelzeep. Hiermee reinig je vrijwel alle materialen op een milde, maar effectieve manier. Het resultaat is een frisse, vuil- en kalkvrije badkamer. Zoek je een reinigingsmiddel voor het verwijderen van bouwvuil of cementsluier? Met een grondreiniger kun je jouw tegelvloer reinigen op een doeltreffende manier, zonder de natuurlijke polijstlaag aan te tasten. De meeste reinigingsmiddelen uit ons assortiment hebben een vuilafstotende werking en sommige zijn ook olie- en waterbestendig. Hierdoor krijgen de tegels en vloeren een afdichting en bescherming. Ook kan het voorkomen dat olievlekken, moddervlekken, watervlekken of andere vlekken ontstaan op je tegels en vloeren.

Doeltreffend en eenvoudig in gebruik

De reinigings- en onderhoudsproducten voor de tegels en vloeren zijn heel gemakkelijk in gebruik. De meeste reinigingsmiddelen zijn te verdunnen met water, zodat je er extra lang gebruik van kunt maken. Vaak zijn ze ook voor meerdere materialen geschikt. Of je nu een tegelvloer hebt van natuursteen, keramiek, marmer of beton, je vindt altijd een passend product. Wanneer je voor gemak wilt gaan, kies je een reinigings- en onderhoudsmiddel in één. Zo kun je de tegels en voegen schoonmaken, terwijl je ze tegelijkertijd voorziet van een beschermde laag. Wanneer je niet precies weet wat voor middel je nodig hebt voor jouw tegelvloer, kun je altijd de hulp van onze adviseurs raadplegen.

Bekijk alles voor tegelonderhoud bij Saniweb

Wil jij de tegels en voegen in je badkamer schoonmaken en onderhouden? Bekijk de collectie bij Saniweb en ontdek het onderhoudsmiddel dat geschikt is voor jouw tegels. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en bezorgen we het product gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.