Lijm en voeg

Ben je van plan om je vloer of wand opnieuw te betegelen? In dat geval zal je nood hebben aan een bepaalde tegellijm. Op vlak van tegellijm is het belangrijk om er rekening mee te houden dat elk type tegel weer anders is. Omwille van deze reden is het altijd van belang om de juiste tegellijm te kiezen die aansluit op het type tegel evenals de ondergrond. Dit zorgt er voor dat de tegels in met name je badkamer altijd goed zullen hechten aan de muur of aan de wand. Wanneer je er voor hebt gekozen om jouw tegels vast te lijmen aan de wand of vloer kan je ze netjes afwerken door ze te voegen. In ons assortiment met lijm en voeg hier bij Saniweb zijn in ieder geval heel wat kwalitatieve lijmen en voegmiddelen terug te vinden.

Tips: Advies over lijm en voeg

70 producten
Pagina
70 producten
Pagina

Keuze uit verschillende soorten tegellijm

Zoals reeds aangegeven is het zo dat elke tegelsoort en ondergrond anders is. Omwille van deze reden zijn er in ons assortiment verschillende soorten tegellijmen en voegmiddelen terug te vinden. We maken op dit vlak onder meer een onderscheid tussen een afdichtpasta, een zwaluw silicone-NO sanitairkit evenals een zwaluw silicone-NM sanitairkit. Een afdichtpasta kan meteen worden toegepast en beschikt over elastische eigenschappen. Dit is gezien de temperatuurschommelingen die vaak optreden in een badkamer een uitstekende keuze. Door te kiezen voor een zwaluw silicone-NO sanitairkit wordt een mooie afdichting van de voegen in de badkamer of toiletruimte voorzien. De zwaluw silicone-NM sanitairkit is dan weer uitstekend geschikt voor situaties waarin er nood is aan een duurzame, elastische afdichting van voegen bij met name natuursteen of andere sterk absorberende ondergronden.

Bestel jouw lijm en voeg nu hier bij Saniweb!

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare lijm- en voegmiddelen mag het in ieder geval duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Saniweb zeker aan het juiste adres bent. Wij maken het voor al onze klanten mogelijk om goed werkende en betrouwbare producten op vlak van lijm en voeg aan te kopen. Is het voor jou nog niet meteen helemaal duidelijk welke van deze producten voor jouw situatie het meest geschikt zijn? In dat geval is het altijd aan te raden om even telefonisch contact op te nemen met de experts van Saniweb. Zij helpen je graag verder!