Betontegels 60x30cm
Filteren
loader
Bezig met laden...
73 producten
Pagina

Sinds de industriële stijl razend populair is, zijn betontegels een veel gekozen vloertegel voor de stijlvolle badkamer. De grijze, betonnen tegel is makkelijk te combineren door de neutrale kleur en afwerking. Zo staan betontegels prachtig in verschillende badkamerstijlen, van modern tot industrieel. Daarnaast heb je met betonnen tegels een kwalitatief goede en sterke tegel die lang mooi blijft. Zijn betontegels iets voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Saniweb? Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

Vloertegel Mirage Glocal 30x60x0,9 cm GC06 Absolute 1,26M2
Adviesprijs 61,11
prijs 60,32 per m2
clock Leverbaar
Vloertegel Mirage Glocal 30x60x0,9 cm Perfect 1,26M2
prijs 61,11 per m2
clock Leverbaar
Vloertegel Mirage Clay 30x60x0,9 cm Cl05 Verve 1,26 M2
Adviesprijs 76,19
prijs 60,32 per m2
clock Leverbaar
Vloertegel Terratinta Betonstil 30x60x0,95 cm Concrete Light 1,08M2
Vloertegel Terratinta Betonstil 60x30cm Concrete Light Gerectificeerd
Adviesprijs 71,30
prijs 70,37 per m2
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 3e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
73 producten
Pagina

Niet alleen in de industriële badkamer

De meest voor de hand liggende badkamers die vaak gebruik maken van betontegels zijn natuurlijke badkamers met een industriële stijl. Beton oogt robuust en stoer en dit past nou eenmaal perfect bij de stijl die een industriële badkamer nastreeft. De betonnen tegels zijn bijvoorbeeld mooi te combineren met matzwarte en metalen elementen. Hiermee maak je jouw industriële badkamer helemaal af. Overweeg ook eens betontegels voor in je moderne badkamer, beton is namelijk in veel stijlen toe te passen. In een moderne badkamer met hoogglans witte elementen en een minimalistische afwerking kan een betonnen vloer een prachtige toevoeging zijn. Ook in de landelijke badkamer kun je betontegels perfect implementeren. Voeg bijvoorbeeld een imposant, houten meubel en wat sierlijke accessoires toe en combineer het beton op deze manier eenvoudig met de landelijke badkamerstijl.

Bekijk onze betontegels

Is een betontegel iets voor jou? Bekijk dan de verschillende tegels in ons ruime assortiment en vind de vloertegel die bij jou past. Heb je een tegel gevonden die volledig naar jouw wens is? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.