Spiegelverwarming
Filteren

Filteren

Huidige filters
Serie Colin
Bezig met laden...
1 product

Spiegelverwarming is een aangename optie dat zorgt voor nog meer comfort in jouw badkamer. Spiegelverwarming helpt namelijk tegen het beslaan van de spiegel. Dit is ideaal wanneer je haast hebt en je snel na het douchen de spiegel wilt gebruiken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van spiegelverwarming? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Adviesprijs 165,00
prijs 113,14
Op voorraad
1 product

Nooit meer beslagen spiegels na het douchen

Vaak beslaat je badkamerspiegel zodra je aan het douchen bent. Hierdoor moet je het condens eerst wegvegen voordat je iets in de spiegel kunt zien. Ook komt het condens snel weer terug als de badkamer vochtig is. Dit is niet alleen erg onhandig, maar zorgt ook voor vervelende vlekken en strepen op je spiegel. Met spiegelverwarming heb je altijd een schone en nette spiegel die nooit beslaat.

Bij vrijwel iedere spiegel mogelijk

Spiegelverwarming is bij vrijwel iedere spiegel mogelijk. De spiegelverwarming is namelijk een mat die je achter de spiegel plaatst. Door de spiegelverwarming aan te zetten, wordt de mat achter het spiegelglas verwarmd en blijft de spiegel condensvrij. De spiegelverwarming gaat automatisch aan wanneer je de verlichting van de spiegel inschakelt. Let er wel op dat de spiegelverwarming alleen te gebruiken is bij losse spiegels. Bij een spiegelkast is dit helaas niet mogelijk. Meet daarnaast eerst goed de maat van je spiegel op, zodat je de juiste maat verwarming kiest. De spiegelverwarming mag namelijk nooit groter zijn dan jouw spiegel. Ben je op zoek naar andere verwarming? Bekijk dan al onze verwarming.

Bekijk de producten

Wil jij graag jouw spiegel voorzien van spiegelverwarming? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Weet je niet precies welke spiegelverwarming jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!