Ronde spiegel hout
Filteren
loader
Bezig met laden...
5 producten

Ronde spiegels van hout zijn tegenwoordig een echte trend in de badkamer. En dat is niet zomaar. De ronde vorm van een spiegel doorbreekt de vaak hoekige badkamer. Hierdoor ontstaat er een speels en elegant effect. Het materiaal hout bij een ronde spiegel brengt bovendien warmte naar de badkamer. Een spiegel is een onmisbaar onderdeel in iedere badkamer. Elke dag kijken we wel even in de spiegel, bijvoorbeeld voor we de deur uit gaan. Er zijn veel opties mogelijk als je een spiegel voor de badkamer gaat kopen. Zo kun je kiezen uit vele soorten spiegels, zoals spiegelkasten en make-up spiegels. Is een ronde spiegel van hout iets voor jou? Bekijk dan deze spiegels in ons assortiment.

Teak & Living spiegel sprokkel rond 45 cm
Teak & Living Sprokkel ronde spiegel Ø45cm natural teak
Adviesprijs 120,00
prijs 119,70
clock Leverbaar
Teak & Living spiegel sprokkel rond 40 cm
Teak & Living Sprokkel ronde spiegel Ø40cm natural teak
Adviesprijs 118,00
prijs 106,20
clock Leverbaar
Teak & Living Spiegel Bali 50 cm
Teak & Living Bali ronde spiegel Ø50cm Hout
Adviesprijs 160,00
prijs 159,30
clock Leverbaar
Teak & Living Spiegel Sprokkel 80 cm Natural Teak
Teak & Living Sprokkel ronde spiegel Ø80cm natural teak
Adviesprijs 596,00
prijs 536,40
clock Leverbaar
Teak & Living Spiegel Olievat 60cm
Teak & Living Olievat ronde spiegel Ø60cm
Adviesprijs 354,00
prijs 318,60
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
5 producten

Diverse soorten spiegels

Als je een spiegel wilt kopen, zul je merken dat er veel mogelijkheden zijn. Welke soort spiegel het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij jouw gezicht gedetailleerd bekijken om jezelf op te maken en je wenkbrauwen te epileren? Dan is een make-up spiegel wellicht wat voor jou. Een ronde spiegel is perfect voor dagelijks, algemeen gebruik. Bovendien zijn deze spiegels erg geliefd voor mensen die veel waarde hechten aan een stijlvol exemplaar. De ronde vorm doorbreekt de vaak rechthoekige badkamer, waardoor er een elegant en speels effect ontstaat.

Hout brengt sfeer naar de ruimte

Een houten ronde spiegel geeft een sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte. Dit materiaal zien we dan ook steeds vaker terug in de badkamer. Het houten randje van de spiegel is een stijlvolle, subtiele toevoeging van hout in de badkamer. Bovendien is hout eenvoudig te combineren met verschillende kleuren. Zo past een houten ronde spiegel perfect bij een witte achtergrond. Heb je een badkamer met donkere wandtegels? Ook dan is een houten, ronde spiegel een prachtige optie. Daarnaast zijn de spiegels verkrijgbaar in diverse formaten. Wil je een ruimtelijke uitstraling creëren? Ga dan voor een grote, ronde spiegel. Met een kleine, ronde spiegel ontstaat er een speelse, subtiele toevoeging in de badkamer.

Ronde spiegels van hout voor iedere stijl

Hout is eenvoudig toe te voegen in iedere badkamer. Het is namelijk goed te combineren met verschillende stijlen. Er zijn verschillende houtsoorten. Een lichte houtsoort is een stijlvolle optie voor een moderne en klassieke badkamer. Heb je een landelijke badkamerstijl? Dan mag het hout wel iets donkerder zijn. Ook voor een industriële badkamerstijl is een houten, ronde spiegel een goede keuze. Ga dan voor een donkere houtkleur en combineer daarbij andere natuurmaterialen, zoals robuust natuursteen.

Houten, ronde spiegel kopen?

Wil jij ook sfeer en warmte creëren in jouw badkamer met een houten, ronde spiegel? Bekijk dan de producten in onze webshop. Saniweb biedt ronde spiegels van hout in diverse formaten en uitvoeringen. Is een ronde spiegel toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ons assortiment aan badkamerspiegels. In het uitgebreide assortiment vind je altijd de spiegel die je zoekt. Je profiteert daarnaast van een scherpe prijs en geniet van een snelle levering op het moment dat het jou uitkomt. Weet je niet welke spiegel het beste bij jou past? Onze online adviseurs staan voor je klaar om je te helpen.