Landelijk badkamermeubel
Filteren

Filteren

Bezig met laden...
6 producten

Met een landelijk badkamermeubel creëer je een warme en landelijke sfeer in jouw badkamer. Onze landelijke badkamermeubels zijn in diverse kleuren beschikbaar, waardoor er altijd een geschikt model te vinden is. Bovendien zorgt een badkamermeubel voor extra opbergruimte in de badkamer. Heb jij al een landelijk badkamermeubel op het oog? Bekijk de producten in onze webshop!

prijs 1.367,55
Leverbaar
prijs 1.421,15
Leverbaar
prijs 1.035,45
Leverbaar
prijs 1.541,78
Leverbaar
prijs 1.503,38
Leverbaar
prijs 1.329,15
Leverbaar
6 producten

Rustgevende stijl

Met een landelijk badkamermeubel haal je niet alleen een mooi, maar ook een praktisch product in huis. Het meubel heeft namelijk twee of vier diepe lades waar veel spullen in kunnen. Je houdt op deze manier jouw badkamer altijd netjes en opgeruimd. Combineer onze landelijke badkamermeubels met witte of bruine tegels voor een rustgevend en sfeervol geheel.

Landelijk badkamermeubel kopen?

Ben je enthousiast geworden over een landelijk badkamermeubel? Neem eens een kijkje in ons assortiment en vindt het badkamermeubel die bij jouw interieur past. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.