Sphinx Wastafels

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wastafel, ben je bij Sphinx aan het juiste adres. Sphinx biedt veel verschillende wastafels, zoals enkele en dubbele wastafels, meubel-, opbouw- en inbouwwastafels. Alle wastafels van Sphinx zijn van keramiek en daarom van hoge kwaliteit. Met deze wastafels ben je dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product waar je lang plezier van hebt. Zijn de wastafels van Sphinx iets voor jou of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of bekijk direct het assortiment aan wastafels van Sphinx in de webshop van Saniweb.

190 producten
190 producten

De verschillende soorten wastafels

Bij het kiezen van een wastafel maak je de keuze uit het aantal kraangaten. De wastafels van Sphinx zijn verkrijgbaar zonder kraangat, met een of met twee kraangaten. Daarnaast is het mogelijk om een wastafel met of zonder overloop te kiezen. Sphinx biedt niet alleen veel verschillende soorten wastafels, maar ook veel verschillende stijlen en designs. Met de wastafel creëer je de gewenste stijl in jouw badkamer. Bij een moderne badkamer zal een strakke opbouw wastafel een perfecte optie zijn. Een zwarte opzetkom is daarentegen bijvoorbeeld een echte eyecatcher in de industriële badkamer. Al met al is er voor iedere badkamer een geschikte wastafel te vinden in het assortiment van wastafels.

Voor iedereen genoeg ruimte!

Wanneer je de badkamer deelt met meerdere mensen, kan het handig zijn om een wastafel te hebben waar je bijvoorbeeld met zijn tweeën je tanden kunt poetsen. Met een extra brede of dubbele wastafel van Sphinx verminder je de ochtendspits in de badkamer, ideaal!

Bekijk onze producten

Zijn de wastafels van Sphinx iets voor jou of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk de wastafels van Sphinx in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd.