Glijstang

Een glijstang: het is waarschijnlijk niet het eerste waaraan je denkt wanneer je op zoek bent naar een douche, maar wel ontzettend belangrijk! De douchestang maakt het, in combinatie met de handdouche, slang en houder, namelijk mogelijk om de douche daadwerkelijk te gebruiken. Saniweb biedt diverse douchestangen aan. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een complete set.

117 producten
117 producten

De verschillende glijstangen

De ene glijstang is de andere niet: er zijn verschillende soorten glijstangen verkrijgbaar. Het belangrijkste verschil is de maat van de stang. De glijstangen zijn in twee maten verkrijgbaar: ongeveer 60 centimeter en ongeveer 90 centimeter. Deze maten bepalen hoe ver je de douchekop omhoog en omlaag kunt schuiven. Voor lange mensen of gezinnen met kleine kinderen is een langere glijstang een slimme investering. Daarnaast is er ook verschil in de designs van de stangen. Kies bijvoorbeeld uit een rond of juist een meer vierkant design.

Het voordeel van een glijstang in een complete set

Bij de aanschaf van een glijstang kan het soms lastig zijn om te bepalen welke variant het beste is voor jouw badkamer en of deze wel past bij de handdouche, doucheslang en wandhouder. Wanneer je kiest voor een complete doucheset, weet je zeker dat de onderdelen bij elkaar passen en je geen belangrijke dingen mist. Zo kun je kiezen voor een set die goed aansluit bij jouw voorkeuren en sta je binnen de kortste keren weer te genieten van je dagelijkse opfrisbeurt.