Fonteinmeubel

Vind het toiletmeubel dat bij jou past

De keuze is reuze op Saniweb en er is voor ieder wat wils. Maar dit is niet altijd even makkelijk met het maken van een keuze. Daarom helpen we je graag een handje, en op deze pagina specifiek met het vinden van jouw fonteinmeubel. Beantwoord slechts 5 vragen en krijg vervolgens een overzicht met alle fonteinmeubels die perfect passen bij jouw wensen.

Bekijk onze toiletruimtes

We hebben bij Saniweb een heleboel toitletruimtes voor je op een rijtje gezet. Ook laten we per toiletruimtestijl zien wat voor fonteinmeubels er mogelijk zijn. Mix en Match erop los en bekijk ze allemaal voor meer inspiratie!

Toiletruimte Brent

Toiletruimte Brent

v.a. €1.350,-

heroicons/solid/chevron-right
Toiletruimte Moos

Toiletruimte Moos

v.a. € 830,-

heroicons/solid/chevron-right
heroicons/solid/chevron-right
  • Meer toiletruimtes zien?

    Wil je nog meer inspiratie opdoen? Klik dan snel verder om al onze toiletruimtes te zien. Mix & Match er op los en maak van de kleinste ruimte in jouw woning een plaatje!

    Bekijk alle toiletruimtes
  • Bekijk het gehele assortiment

    Wil jij een overzicht van het gehele assortiment? Ga dan naar de fonteinmeubels pagina. Op deze pagina kun je oriënteren naar de mogelijkheden en vind je een compleet overzicht toiletmeubelen. Gebruik de filters om de maat, kleur en materialen te vinden die bij jouw ruimte passen.

    Bekijk alle fonteinmeubels