Witte tegels

Witte tegels

15 maart 2018

De witte tegel is een echte klassieker. Niet voor niets natuurlijk, want een stijlvol en tijdloos uiterlijk creƫer je met witte tegels. Wil je meer weten over de voordelen van witte tegels? Lees dan snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden die witte tegels bieden!

Simpel en stijlvol

Het klassieke uiterlijk van witte tegels zorgt voor een simpele, maar stijlvolle look in iedere badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn witte tegels tijdloos, waardoor het design lang meegaat. De witte tegel is hierdoor al jarenlang zeer gewild en heeft door de jaren heen nooit aan populariteit verloren. Wil je voldoen aan de laatste trends? Kies dan voor een grotere tegel. Dit model zie je steeds vaker terug in diverse badkamers en toiletten. Bovendien kun je ook variƫren met de legging van de tegel. Een halfsteenverband zorgt bijvoorbeeld voor een speelse look, terwijl een volsteenverband, waarbij de tegels recht naast elkaar liggen, juist een klassieke look geeft. De visgraatlegging geeft een uniek uiterlijk aan de ruimte.

marmertegels wit
witte mozaiektegels

De voordelen van witte tegels

Witte tegels in de badkamer of het toilet bieden diverse voordelen. De belangrijkste voordelen lichten we hier kort voor je uit:

  • Fris uiterlijk

    De kleur wit zorgt voor een fris uiterlijk in de ruimte. Naast dat het zeer hygiƫnisch oogt, zorgt het ook voor een rustige uitstraling. Een ruimte met witte tegels staat dan ook garant voor ontspanning.

  • De ruimte oogt groter

    Lichte kleuren, en dus ook de kleur wit, zorgen ervoor dat de ruimte groter oogt. Vooral als je beschikt over een kleinere ruimte kan dit heel belangrijk zijn. Donkere kleuren kunnen soms voor een benauwend gevoel zorgen, terwijl lichte kleuren voor een open uiterlijk zorgen.

  • Eenvoudig te combineren

    Tot slot bieden witte tegels het belangrijke voordeel dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren en materialen. Een effen witte tegel behoort tot de meest populaire trend omdat deze werkelijk met alles gecombineerd kan worden. Tip: combineer de tegel met een kleur zodat de ruimte levendiger oogt.

unitegel wit

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar witte tegels voor jouw badkamer of toilet? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en kies voor een tegel die bij jou past. De tegel naar jouw keuze kun je direct bestellen in de webshop van Saniweb.

15 maart 2018 | Categorieƫn: Tegelinspiratie, Kleurinspiratie