Voor iedere badkamerstijl de juiste tegel

Voor iedere badkamerstijl de juiste tegel

12 februari 2019

Een tegel bepaalt al snel de uitstraling in jouw badkamer. Elke badkamerstijl heeft dan ook een bepaalde tegel die het beste aansluit op deze stijl. Ben je benieuwd welke tegels het beste bij jouw badkamerstijl passen? Lees dan snel verder en bekijk onze aanraders!

  • De moderne badkamer

    De moderne badkamer heeft veel strakke lijnen en daardoor een rustige uitstraling. De producten en materialen zijn daarom ook gericht op het uitstralen van een rustige maar sfeervolle stijl. De tegels die het beste bij de moderne badkamer passen zijn dan ook strakke, effen tegels die niet erg opvallen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grijze vloertegel in combinatie met een mat witte muurtegel.

125220 Vloertegel Keraben Petit
125220 Vloertegel Keraben Petit Granit

  • De industriële badkamer

    Kenmerken van een industriële badkamer zijn de zwarte accenten en het gebruik van robuuste materialen, zoals beton. Een echte aanrader in de industriële badkamer zijn dan ook de betonlook tegels. Deze tegels geven de badkamer een robuuste uitstraling.

    Onze aanrader: betonlook tegels

    Betonlook tegels passen goed bij de industriële badkamer. De tegels geven een stoere uitstraling aan jouw ruimte, dankzij het grove, grijze design. Tip: Combineer donkere en robuuste materialen met warme kleuren, zoals houttinten of kleurrijke plantjes.

165808051002 Vloertegel Serenissima Metropolis
165808051002 Vloertegel Serenissima Metropolis-2
  • De landelijke badkamer

    Een landelijke badkamer kenmerkt zich door zijn warme uitstraling met sierlijke en speelse elementen. Om de badkamer een landelijke sfeer te geven, kun je het beste kiezen voor lichte en warme kleuren, zoals wit, beige, bruin of grijs. Kies daarom voor mooie vloer- en wandtegels in een van deze kleuren.

    Onze aanrader: Houtlook vloertegel van Magica

    Deze vloertegel heeft een mooie houtlook, waardoor het lijkt dat je laminaat in de badkamer hebt. Dit keramisch parket geeft een warme uitstraling aan je badkamer en past daarom perfect in de landelijke badkamer. Tip: Combineer deze vloertegels met een simpele witte of beige wandtegel.


landelijk badmeubel
  • De design badkamer

    De design badkamer kenmerkt zich door zijn luxe en originele uitstraling. Deze stijl heeft bijzondere elementen die als echte eyecatchers in de badkamer dienen. Kies daarom ook bij deze stijl voor een bijzondere en opvallende tegel.

    Onze aanrader: Casa Dolce Stones More tegel

    Deze marmeren tegel geeft een unieke en luxe uitstraling aan jouw design badkamer. De tegels zijn zowel verkrijgbaar in vloer- als wandtegels, waardoor jij met deze tegels de badkamer helemaal omtovert tot een mooie design badkamer.

741845 Vloertegel Casa Dolce Casa

Bekijk alle tegels en laat je inspireren!

Bekijk hier alle tegels uit het assortiment van Saniweb. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Liever iets anders dan tegels? Bekijk dan eens onze badkamer wandpanelen.

12 februari 2019 | Categorieën: Tegelinspiratie, Badkamer, Badkamerstijlen

Bijpassende producten

Ben Lavion Verhoogde Wastafelkraan Geborsteld Nickel
Ben Lavion verhoogde Wastafelkraan RVS-look
star star star star star star star star star star 7 reviews
Adviesprijs 359,00
prijs 263,40
truck Dinsdag gratis bezorgd