Uitgelicht: Vasco Blower radiatoren

Uitgelicht: Vasco Blower radiatoren

13 november 2018

Een Vasco Blower laat je optimaal genieten in de badkamer. Niets is fijner dan ‘s ochtends je bed uit stappen en direct een warme badkamer hebben. Een snelle en krachtige verwarming is dus ook erg belangrijk in de badkamer en daar zorgt de Vasco Blower zeker voor. Het bijzondere aan een Vasco Blower radiator is namelijk de geïntegreerde Blower-unit. Deze blower heeft een extra warmteafgifte van 1000W waardoor deze voor een hele snelle verwarming en optimale luchtcirculatie zorgt. Lees snel verder en ontdek de vele voordelen van de Vasco Blower.

Een kleine aanpassing, een grote verandering!

Met een gewone radiator kan het soms erg lang duren voor de ruimte goed verwarmd is en dit kan erg vervelend zijn op een koude winterochtend. De Blower is een warmeluchtsventilator, voorgemonteerd op een elektrische radiator en heeft een extra warmteafgifte van 1000W. Terwijl de warmte van een gewone radiator z’n gebruikelijke, soms trage weg aflegt door de ruimte, steekt de Blower een handje toe om de warmte snel en gelijkmatig over de ruimte te verspreiden. Dit is ideaal wanneer je ‘s ochtends of ‘s avonds vlug de badkamer op temperatuur wilt brengen.

Vasco blower verwarming
Vasco blower radiator

Energiezuinig en slim

De Vasco Blower is enorm energiezuinig en slim. Naast dat de blower zorgt voor een snelle warmteverspreiding waardoor de verwarming minder lang aan hoeft, is de Blower ook voorzien van een openraamdetectie. Wanneer de kamertemperatuur snel daalt doordat bijvoorbeeld een raam open staat, weet de Blower dat verwarmen nu geen zin heeft. De Vasco Blower gaat in veiligheidsmodus, waardoor je veel energie bespaart. Bovendien is de radiator zo slim dat deze aan de hand van een bewegingssensor zelf een slim leefpatroon kan opstellen. Ook kun je dit zelf doen door een weekprogramma in te stellen. Zo weet je zeker dat je geen energie verspilt en dit zie je ongetwijfeld terug in de energierekening.

Vasc design blower radiator

De verschillende uitvoeringen

Er zijn vijf verschillende elektrische radiatoren die uitgerust zijn met de Blower Unit: Carré Bad, Agave, Aster, Iris en Niva. Deze radiatoren zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en kleuren waardoor er voor iedere badkamer wel een passende variant te vinden is. De blower unit zelf is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en grijs.

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Is de Vasco Blower wat voor jou? Bekijk en vergelijk de producten dan in de webshop van Saniweb. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment badkamer radiatoren, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig en wil je bijvoorbeeld weten welke Vasco Blower aansluit bij jouw radiator? Vraag het onze online adviseurs. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze.

13 november 2018 | Categorieën: Badkamer, Tips en ideeën

Bijpassende producten