Shop the look: hotel chique badkamer

Shop the look: hotel chique badkamer

11 augustus 2021

Wil je iedere dag het gevoel krijgen dat je wakker wordt in een luxe hotel? Kies dan voor de hotel chique badkamerstijl. Deze badkamerstijl straalt luxe en wellness uit, een perfecte combinatie om helemaal tot rust te komen. Laat je inspireren door deze hotel chique badkamer!

hotel chique - toilet
Saqu Wiru 2.0 bedieningspaneel wit voor Saqu Wiru 2.0 reservoir
Hotel chique - radiator
Ben Chios designradiator 916W 60x172cm mat antraciet

Super praktisch én stijlvol: een ronde spiegelkast

In deze hotel chique badkamer vind je een luxe ronde spiegelkast. Zo sla je twee vliegen in één klap: je geniet van extra opbergruimte én het oogt super trendy! De spiegelkast is voorzien van glazen legplanken zodat je de kast zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Daarnaast vind je een geïntegreerd stopcontact achter de deurtjes. De deurtjes zijn bovendien voorzien van hele subtiele handgrepen, zodat je geen last hebt van vette vingers op de spiegel. Een strakke designradiator maakt de badkamer af. Deze kan je ook gebruiken als handdoekradiator zodat je heerlijke warme handdoek kan gebruiken om je af te drogen.

Zwart eiken badmeubel

Het badmeubel is uitgevoerd in eiken zwart. Dit meubel is voorzien van twee ruime lades die voorzien zijn van softclose. De wastafel is uitgevoerd in mat wit en vormt een super mooi contrast met de zwarte kranen. Er is plek voor twee personen, ideaal wanneer je de badkamer met meerdere personen deelt. De kranen zijn voorzien van één greep waardoor je het water eenvoudig kunt bedienen.

Hotel chique - badmeubel en spiegel
Ben Ingiro ronde spiegelkast Ø90cm zwart
Saqu Salto onderkast zwarte greep 120x50,5 cm Eiken zwart
Hotel chique - badmeubel detail
Ben Mandana wastafelkraan draaibaar Gestructureerd Zwart
Saqu Straight Wastafel mineraalmarmer 120,5x51,5cm 1 bak 2 kraangaten mat wit

Vrijstaand bad voor wellness beleving

In een hotel chique badkamer mag een vrijstaand bad niet ontbreken. Dit bad heeft een mooie ronde vorm en is voorzien van een subtiele zwarte lijn aan de bovenzijde. De afvoer is net zoals het bad wit. Het voordeel hiervan is dat je het bad met iedere kleur kraan kan combineren, zoals deze zwarte vrijstaande badkraan. Zie jij jezelf al heerlijk ontspannen na een lange dag werk?

Hotel chique - vrijstaand bad
Ben Lavion Badmengkraan vrijstaand vloermontage Gestructureerd Zwart
Saqu Line vrijstaand bad 2-persoons 180x80cm glans wit acryl incl. afvoer met overloop wit
Marmerlook vloertegel Imola Genus 60x60cm bianco Gerectificeerd

Marmerlook tegels

In deze badkamer is gekozen voor marmerlook tegels. Marmer straat klasse en luxe uit. Nu is er gekozen voor een witte marmer tegel, maar een zwarte marmer tegel zal ook zeker niet misstaan! De marmerlook tegel is gecombineerd met een neutrale zwarte mozaïek tegel in de douchecabine.

Douchedeur voor in nis

De badkamer is voorzien van een royale doucheruimte met een luxe inbouw regendouche. De douchedeur zorgt ervoor dat er geen spatwater in de badkamer terecht komt.Tip: de geplaatste zijwandjes lenen zich uitstekend voor één of meerdere inbouwnissen. Hierin kun je je doucheartikelen plaatsen, zodat je deze tijdens een douchebeurt bij de hand hebt. De doucheruimte blijft zo heerlijk opgeruimd!

Hotel chique - douchewand

Ben jij fan van deze badkamer?

Wij wel! Daarom is het mogelijk om alle producten uit deze badkamer bij Saniweb te bestellen. Je bestelling wordt dan snel en gratis bij jou thuisbezorgd, zodat je snel aan de slag kunt met de montage! Hulp nodig bij het kiezen? Neem gerust contact op, onze sanitair specialisten helpen je graag op weg.

11 augustus 2021 | Categorieën: Badkamer, Badkamerstijlen