Open opbergers

Open opbergers

1 september 2022

In sanitaire ruimtes wordt steeds vaker gebruik gemaakt van open vakken. Open kasten, ook wel regaal kasten genoemd, zijn erg populair. Dat begrijpen wij, want ook in de badkamer mogen mooie spullen geshowt worden. Plaats mandjes in de open vakken om spullen op te bergen die je uit het zicht wil hebben. Decoreer de badkamerkast met leuke planten, geurstokjes of kaarsen en geniet van een geordende ruimte.

Open opbergers in het toilet

Ook het toilet is een plek waar je kunt genieten van een opgeruimde en sfeervolle indeling. Een onderkast voor de fontein is bijvoorbeeld een stijlvolle en praktische oplossing. Het is de perfecte plek voor het opbergen van handdoeken, zeep, geurstokjes of een luchtverfrisser. Sjithouse is een serie die deze onderkasten aanbiedt. Kies bijvoorbeeld voor een opberger in de stijlvolle kleur zwart, of met een warme houtlook. In het toilet is een open opberger voor aan de muur ook een optie. Deze zijn vaak puur ter decoratie, zoals leuke planten en foto’s. Dit maakt het extra gezellig.

Sjithouse
Sjithouse Sigma fonteinmeubelset incl. gunmetal kraan 65,5x22x35 Navarro eiken/Antraciet
Sjithouse zwart
Sjithouse Etna fonteinmeubelset incl. RVS kraan 50x26,9x22,5 Nero/Zwart

Open kasten in de badkamer

Een andere optie voor een open badkamer is het gebruik van twee planken boven elkaar. Bij het merk Looox vind je de mooiste planken van hout, in afmetingen van 100 tot 200 centimeter. Daarbij kun je kiezen voor hout in combinatie met mat zwarte of RVS-kleurige consoledragers. Hierdoor heb je gegarandeerd een speelse en praktische open badkamerkast. Dit is ideaal voor het opbergen van handdoeken, badkamerartikelen of planten. Een andere mogelijkheid is een spiegelkast met vakjes aan de zijkant: geschikt voor je favoriete producten die je snel bij de hand hebt.

Looox meubel
Looox Wooden Collection duo wooden base shelf handdoekhouders zwart eiken/mat zwart

Half om half

Ben je toch op zoek naar badkamerkasten waarin je spullen achter een deur plaatst, maar wil je wel meegaan met de trend? Dan zijn kasten die half open en half gesloten zijn de perfecte oplossing. De meubelen hieronder zijn daar het ideale voorbeeld voor. Deze kast is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt in verschillende sets verkocht. Hiermee berg je sommige spullen ongezien op én show je de allermooiste accessoires. Toch op zoek naar een dichte opberger? Saniweb heeft een uitgebreid assortiment waarin je altijd het product vindt die aan jouw wensen voldoet.

Open hoge kast
Pure Oak massief eiken hoge kast 35x30x159cm Old grey
vanheck_open_spiegelkast
Van Heck New Country spiegelkast met regaal 80x12x70cm Eiken donker
Van Heck New Country hoge kast links- en rechtsdraaiend 36x32x170cm Eiken donker

Nisje ter decoratie

Ook een In-Opbouwnis is een open opberger waarin spullen prachtig tentoongesteld kunnen worden. We zien veel nisjes in een doucheruimte terug komen. Op deze manier heb je altijd je zeep en je andere doucheproducten bij de hand. Maar ook op een lege muur is het prachtig om te spelen met nisjes. Hang ze bijvoorbeeld op ongelijke hoogte of speel met de formaten van de nisjes.

Sealksin nis
Sealskin Brix opbouwnis 24x24cm Zwart
Sjithouse
Looox BoX inbouwnis 32,3x7,5x32,3cm Mat zwart

Open opberger kopen?

Ben jij opzoek naar een manier om jouw mooie spullen kwijt te kunnen in je badkamer? Dankzij de verschillende modellen vind je altijd een open badkamerkast die past bij de ruimte en jouw wensen. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en bezorgen we het product gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

1 september 2022 | Categorieën: Badkamer, Toilet, Tips en ideeën

Bijpassende producten

LoooX Colour BoX voor Inbouw en Opbouw 60x10x30 cm Mat Zwart
star star star star star star star star star star 21 reviews
Adviesprijs 253,00
prijs 228,32
truck Maandag gratis bezorgd
Van Heck New Country spiegelkast met regaal 120x12x70cm Eiken natural
Adviesprijs 883,00
prijs 794,70
clock Leverbaar
Tiger Colar Planchet Zwart
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 50,00
prijs 46,11
check-circle Snel leverbaar
Saqu Shine inbouwnis 30x30x7 cm Geborsteld koper
Adviesprijs 253,00
prijs 131,99
check-circle Op voorraad