Grijze tegels

Grijze tegels

23 maart 2018

Grijze tegels zijn super populair in Nederland en dat is niet voor niets. Grijze tegels zijn namelijk tijdloos en erg sfeervol. Deze kleur is bovendien super gemakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren en materialen. Wanneer je voor grijze tegels kiest, kun je dus alle kanten op met je interieur, of de ruimte nu een moderne of landelijke stijl heeft. Laat je inspireren en lees meer over grijze tegels.

Combineer er op los

Grijze tegels kunnen met alle kleuren en materialen gecombineerd worden. Kies bijvoorbeeld voor mooie pasteltinten, zoals lichtroze of lichtgroen. Deze modieuze kleuren zie je tegenwoordig terug in alle interieurbladen en kunnen prachtig gecombineerd worden met de kleur grijs. Daarnaast kan grijs prachtig gecombineerd worden met hout. Kies bijvoorbeeld een mooi landelijk houten badkamermeubel.

betonlook tegels
grijze vloertegels

Creëer een industriële look met grijze tegels

Wil je graag een industriële woonkamer, keuken of badkamer? Dan adviseren wij je om voor grijze tegels te kiezen, en dan met name voor betonlook tegels. Betonlook tegels hebben namelijk een koele, stoere uitstraling die perfect past in een industrieel interieur. Ben je bang dat de ruimte te koel gaat ogen? Combineer dan de grijze tegels met houten elementen. Hierdoor voeg je de sfeer en warmte toe.

portugese tegels
unitegel grijs

Een unieke look

Wil je echt iets bijzonders in je badkamer, woonruimte of keuken? Kies dan voor Portugese tegels. Portugese tegels zijn voorzien van een authentieke print en trekken hierdoor meteen de aandacht. Ook dit type tegel is bij Saniweb verkrijgbaar in verschillende grijstinten. Vind je dit net iets te druk ogen? Kies dan bijvoorbeeld één wand waar je deze authentieke tegels mee betegeld.

Vind jouw ideale grijze tegel

In ons assortiment vind je meer dan genoeg grijze tegels. Kies hieronder de juiste categorie en gebruik de kleur filter aan de linkerzijde waarmee je kan filteren op de kleur grijs. Zo vind je snel de tegel waarnaar je op zoek bent!

23 maart 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie, Kleurinspiratie