Tot €100 cashback op Hansgrohe PowderRain douches

Ken je de Hansgrohe PowderRain al? Met deze nieuwe straalsoort douche je in een warme cocon van fijne waterparels en kom je helemaal tot rust. Nu maak je voordelig kennis met deze ultieme douche ervaring dankzij een flinke cashback korting op vier douches. Plaats tussen 14 januari en 30 juni 2019 je bestelling, upload je factuur via dit formulier en zij doen de rest.

Hoe werkt deze Hansgrohe cashback actie?

Vul na aankoop van een van de actieproducten je gegevens in via onderstaand formulier. Zodra wij het formulier met een kopie van de rekening ontvangen en gecontroleerd hebben, storten wij binnen 14 werkdagen het geld op je rekening.

We vieren PowderRain met vier cashbacks

Voor PowderRain hoef je niet per se een complete regendouche aan te schaffen. Er zijn ook glijstangsets en handdouches met PowderRain. Dus bekijk het aanbod, bestel en upload de factuur uiterlijk 30 juni 2019 bij Hansgrohe.

4 producten
4 producten

Algemene voorwaarden

  • Deze cashback is alleen geldig op 4 geselecteerde producten van Hansgrohe PowderRain.
  • De Hansgrohe Raindance showerpipe dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 14 januari en 30 juni 2019.
  • Iedere aanvraag dient tevens ten laatste 30 juni 2019 via dit formulier te worden ingestuurd.
  • Maximaal 1 aanvraag per IBAN/huishouden. Dit dient van een Nederlands rekeningnummer te zijn.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties of kortingen van Hansgrohe en geld uitsluitend voor particulieren.
  • Terugbetaling in cash is niet mogelijk. Na controle van alle gegevens door Hansgrohe ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening.
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.