Hoofddouche

Wanneer er vandaag de dag een nieuwe badkamer met douche wordt ingericht mag een hoofddouche eigenlijk niet meer ontbreken. Een hoofddouche zorgt er niet alleen voor dat je douche over een extra luxueus karakter komt te beschikken, daarnaast biedt ze ook nog eens heel wat extra comfort tijdens elke douchebeurt. Zou jij eveneens willen kunnen genieten van de vele aantrekkelijke voordelen die het integreren van een hoofddouche in je badkamer met zich meebrengt? In dat geval is het zeker de moeite waard om even een blik te werpen op ons ruime assortiment met hoofddouches hier bij Saniweb!

557 producten
557 producten
Waarom kiezen voor een hoofddouche?

Een hoofddouche is door de jaren heen stelselmatig populairder geworden. Hier zijn twee goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie kenmerkt een hoofddouche zich door een breder oppervlak ten opzichte van een handdouche. Hierdoor kan je extra van de waterstralen genieten. Bovendien is het ook nog eens zo dat het water bij een hoofddouche letterlijk uit de lucht komt vallen. De zachte waterdruppels die op je lichaam vallen zorgen er voor dat je al snel een gelijkaardig gevoel ervaart van een verkwikkende regenbui. Zo wordt elke douchebeurt pas echt ultiem genieten!

De wisselwerking van een hoofddouche en handdouche

Hoe interessant en comfortabel een hoofddouche ook mag zijn, het feit dat ze vast aan het plafond wordt gemonteerd zorgt er uiteraard voor dat ze niet uitneembaar is. Omwille van deze reden wordt er in de praktijk vaak voor gekozen om een hoofddouche te combineren met een praktische handdouche. Dit is ook zeer handig wanneer je bijvoorbeeld wil kunnen genieten van een hardere waterstraal tijdens het douchen. Ook voor het uitspoelen van je haren kan de beschikking hebben over een handdouche naast een hoofddouche de moeite absoluut meer dan waard zijn.

Bestel een hoofddouche van de beste merken

Wanneer je een hoofddouche bestelt uit het assortiment hier bij Saniweb kan je steeds rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Hoofddouches uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in RVS en Chroom en dragen de naam van enkele van 's werelds bekendste en tevens ook meest gerenommeerde merken. Denk hierbij niet alleen aan namen zoals Ben Sanitair, maar ook aan Dornbracht, Grohe, Hansgrohe evenals Villeroy & Boch. Welke verwachtingen jij met andere woorden ook mag hebben van de hoofddouche die je wenst aan te kopen, het assortiment met hoofddouches hier bij Saniweb biedt het je allemaal! Aarzel dan ook niet langer en bestel ook jouw hoofddouche vandaag nog!