Vierkant en rechthoek

Vierkante en rechthoekige douchecabines bestaan uit talloze modellen. Deze grote hoeveelheid aan mogelijkheden kan het lastig maken om de juiste keuze te maken. Onderaan de pagina staan enkele aandachtspunten.

Tip: Advies over douchecabines

2561 producten
2561 producten

Welke douchecabine vierkant of douchecabine rechthoek kies jij?

Het assortiment douchecabine vierkant en rechthoek bestaat uit talloze modellen. Deze grote hoeveelheid aan mogelijkheden kan het lastig maken om de juiste keuze te maken. Om je hierbij te helpen, zetten wij een aantal aandachtspunten op een rijtje:

  • Kleur profiel. Kies uit aluminium, chroom, wit of zilver en uit glanzend of mat: je kunt alle kanten op als het gaat om de kleur van het profiel van de douchecabine vierkant en rechthoek.
  • Uitvoering glas. Terwijl helder glas de ruimte groter en strakker laat ogen, biedt gesatineerd of grijs glas meer privacy onder de douche. Wil je een beetje van beiden? Kies dan voor semi-gesatineerd glas.
  • De afmetingen. De grootte van de ruimte bepaalt vaak welk formaat van de douchecabine vierkant of douchecabine rechthoek geschikt is.
  • Met of zonder antikalkbehandeling. Wanneer je kiest voor een douchecabine vierkant of rechthoek met antikalkbehandeling, blijft je cabine er langer mooi en fris uitzien. Kalk hecht zich dan minder snel aan het oppervlak.

Douchecabine vierkant en rechthoek

Op zoek naar een mooie douchecabine? Bij Saniweb kun je terecht voor diverse douchecabines vierkant en rechthoek. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, zodat er voor iedere ruimte een geschikt model te vinden is. Je hebt hierbij keuze uit verschillende deurtypes, diverse profielkleuren en een aantal glas uitvoeringen. Gebruik onze handige filters en vind zo snel en eenvoudig jouw ideale douchecabine vierkant en rechthoek.

Kies de juiste deur

Het is belangrijk dat een douchecabine vierkant of rechthoek een deur heeft die perfect aansluit bij jouw ruimte. Zo kan een draai- of pendeldeur erg onhandig zijn wanneer je beschikt over een kleine ruimte. Een draaideur heeft namelijk ruimte nodig om te openen en te sluiten. Een pendeldeur bestaat uit twee openslaande delen die beiden ook draairuimte nodig hebben. Wanneer je deze ruimte niet hebt, kan een vouw- of schuifdeur de oplossing bieden. Een schuifdeur heeft helemaal geen ruimte nodig bij het openen en sluiten, terwijl een vouwdeur alleen ruimte opeist in de douchecabine zelf.

Bekijk de producten

Ons brede assortiment bestaat uit allerlei douchecabines vierkant en rechthoek. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.