Saniweb en het coronavirus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom houden wij alle ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten en volgen wij alle adviezen op vanuit de overheid.

Bestel veilig vanuit huis

Dit betekent dat jij veilig vanuit huis al je sanitair bij Saniweb kunt bestellen. Van douches en badkamermeubels tot tegels en kranen: in ons ruime assortiment vind je alles voor je badkamer. En het fijne is dat je niet het huis uit hoeft!

Afhaalbalie gesloten

Om het aantal ontmoetingsmomenten te beperken, hebben wij onze afhaalbalie in Waalwijk gesloten. Je kunt je bestelling dus niet meer afhalen. Gelukkig is het voor ons nog wel mogelijk om je bestelling snel en veilig thuis te laten bezorgen. 

Snelle levering in België

Gelukkig is het voor ons nog steeds mogelijk om je pakket snel thuis te laten leveren. Dit is een dienst die we standaard gratis aanbieden bij leveringen vanaf €50,-. Het pakket wordt via onze eigen chauffeurs of via de postdienst aangeboden. Wij zorgen ervoor dat dit veilig kan door een aantal maatregelen:

  • Onze chauffeurs gaan alleen de weg op wanneer zij helemaal gezond zijn. Als zij last hebben van klachten die bij het virus horen (zoals koorts of luchtwegklachten), blijven zij thuis.
  • Onze chauffeurs houden bij levering 1,5 meter afstand, wil je hier ook op letten?
  • Wil je je bestelling vóór levering betalen? In dat geval wordt het fysieke contact beperkt, veilig voor jou én onze chauffeurs.

Vandaag besteld betekent vaak morgen al in huis. Wij blijven je bestelling leveren in Vlaanderen. Wel kan het zijn dat de levering iets vertraging oploopt door de groei aan postpakketten en de corona maatregelen. Ook zijn de PostNL afhaalpunten in België tijdelijk dicht.

Hulp nodig? Wij staan telefonisch en via de chat voor je klaar!

Vind je het lastig om sanitair vanaf een beeldscherm te bestellen? Dat begrijpen wij volledig. Daarom kun je ons altijd contacteren via de telefoon, chat, whatsapp of e-mail, geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij hebben zelfs onze openingstijden verruimd zodat wij je in deze tijd nóg beter van dienst kunnen zijn. Neem dus gerust contact met ons op!