Vrijstaand bad

Er voor kiezen om een vrijstaand bad op te nemen in je badkamer zorgt er voor dat je meteen kan rekenen op enkele belangrijke, extra voordelen. Van een vrijstaand bad is bijvoorbeeld bekend dat het niet zomaar een mogelijkheid biedt om je te wassen, daarnaast is het ook een fantastische manier om te ontspannen. Na een lange werkdag of misschien wel werkweek even heerlijk genieten met een glaasje in je vrijstaand ligbad? Je zal merken dat het in geen tijd uit kan groeien tot een vast ritueel, eventueel zelfs samen met je partner!

Tip: Advies over baden

144 producten
144 producten

Waarom kiezen voor een vrijstaand bad?

Er voor kiezen om een vrijstaand bad te integreren in je badkamer brengt twee concrete voordelen met zich mee. In eerste instantie ziet een dergelijk bad er natuurlijk ronduit fantastisch uit. Een mooi vrijstaand bad vormt dan ook een ware blikvanger voor de ruimte en tilt de luxueuze uitstraling naar een aanzienlijk hoger niveau. Dat is echter niet alles. Een vrijstaand bad is namelijk ook erg praktisch en comfortabel. Niet alleen kan je er heerlijk in genieten na een zware werkdag of werkweek, je kan er bijvoorbeeld ook perfect de kleine kinderen in wassen. In vergelijking met het continue nemen van een douche kan gebruikmaken van een vrijstaand bad zelfs waterbesparend werken. Twee vliegen in één klap!

Een vrijstaand bad voor in elke badkamer

In nagenoeg elke badkamer in ons land is er wel een douche terug te vinden. Dat geldt zeker en vast niet voor een (lig)bad, in tegendeel. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat veel mensen vrezen dat je om een vrijstaand bad te kunnen plaatsen steeds de beschikking moet hebben over een grote badkamer. Gelukkig is dit in de praktijk niet zo. Een vrijstaand bad met een rond design kan bijvoorbeeld in een hoek van de badkamer uitstekend tot haar recht komen. Heb jij dus een relatief kleine badkamer, maar wil je graag kunnen genieten van de uitstekende voordelen die zijn verbonden aan een ligbad? In dat geval hoef je een vrijstaand bad absoluut nog niet meteen af te schrijven!