Ruimtebesparend

Een ruimtebesparend bad kan de oplossing zijn wanneer je graag een bad wilt, terwijl je beschikt over een kleine badkamer. Een ruimtebesparend bad heeft vaak een afwijkende vorm waardoor je ruimte overhoudt voor andere badkamermeubelen. Zo ga je slim om met de beschikbare ruimte en kun je toch genieten van een heerlijk comfortabel bad. Ruimtebesparende baden zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

35 producten
Pagina
35 producten
Pagina

Waarom een ruimtebesparend bad?

Zoals je wellicht al verwacht, kan een ruimtebesparend bad uitkomst bieden wanneer je niet beschikt over een grote badkamer. Toch zijn er ook andere redenen om voor een ruimtebesparend bad te kiezen. Zo kan het zijn dat je badkamer een normale grootte heeft, maar dat je niet alleen een bad in je badkamer wilt plaatsen, maar ook een urinoir, douche en/of extra groot badkamermeubel. Met een ruimtebesparend bad hoef je geen keuzes meer te maken en kun je je badkamer helemaal naar jouw zin inrichten.

Op welke manier wordt er ruimte bespaard?

Een ruimtebesparend bad heeft een creatieve vorm waardoor je niet alleen comfortabel kan badderen, maar ook ruimte bespaart in je badkamer. Zo is het ene uiteinde vaak smaller dan het andere uiteinde. Het bad heeft dan een trapezevormig design. Het idee hierachter is dat je bovenlichaam meer ruimte nodig heeft dan je benen. Daarnaast zijn er ook verschillende rechthoekige baden waarbij één hoek als ware is afgeknipt. Ook deze baden hebben als voordeel dat je geniet van meer ruimte in de badkamer.

Bekijk de baden in onze webshop

Bij Saniweb zijn er verschillende soorten ruimtebesparende baden verkrijgbaar van diverse merken in allerlei prijsklasses. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen, type baden en merken. Je kunt zelfs kiezen voor een whirlpool systeem voor extra ontspanning. In onze webshop vind je alle mogelijkheden.