Ligbad

Een ligbad kopen doe je absoluut niet alleen maar om er je in te kunnen wassen. Veel mensen vinden het namelijk heerlijk om na afloop van een lange, zware dag op het werk of bijvoorbeeld net voor aanvang van het weekend nog even heerlijk te genieten in hun ligbad. Dit zorgt er voor dat een ligbad vandaag de dag misschien wel meer dan ooit ook over een ontspannend karakter beschikt. Bovendien heeft het plaatsen van een bad in je badkamer ook altijd iets luxueus. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het aankopen van een ligbad en wil je graag een keuze kunnen maken uit een ruim assortiment? In dat geval zal je snel kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Saniweb aan het juiste adres bent!

Populaire maten: 170x70cm | 170x80cm | 180x80cm | 180x90cm | 190x90cm | 200x90cm

842 producten
842 producten

Een ligbad in een kleine badkamer? Het kan!

Bij het aankopen van een ligbad zijn er steeds een aantal factoren waar je graag rekening mee zal willen houden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de ruimte die voor handen is. Kiezen voor een vrijstaand ligbad kan fantastisch zijn en dergelijke baden ogen ronduit prachtig, maar anderzijds nemen ze erg veel ruimte in beslag. Betekent dit dat een ligbad niet tot de mogelijkheden behoort wanneer je slechts een beperkte ruimte voor handen hebt? Uiteraard niet! Door te kiezen voor een hoekbad is het namelijk perfect mogelijk om ook in een kleine badkamer te kunnen genieten van alle voordelen die een ligbad met zich meebrengt.

Keuze uit een ruim assortiment ligbaden

Het ene ligbad is zeker en vast het andere niet. Dit wordt ook meteen duidelijk wanneer je een blik werpt op het assortiment hier bij Saniweb. Onze ligbaden zijn dan ook niet alleen verkrijgbaar in verschillende vormen, wat bovendien ook te denken van de afmetingen waarover ze beschikken? Het type ligbad waarvoor je uiteindelijk zal kiezen zal dan ook steeds worden bepaald aan de hand van de inwoners van het huis. Voor grote mensen kan het bijvoorbeeld het meest comfortabel zijn om een lang ligbad aan te kopen. Kleinere mensen zullen dan weer een bad met een beperkte diepte prefereren. Waar jouw voorkeur ook precies naar uit mag gaan, er is altijd een ligbad in ons assortiment te vinden die al je verwachtingen zonder probleem zal weten in te lossen!