Badkranen

Bij het uitzoeken van een badkraan, is het verstandig om over een aantal dingen na te denken. Wij hebben onder aan deze pagina een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

Tip: Advies over badkranen

769 producten
769 producten

Waar moet je op letten?

Bij het uitzoeken van een badkraan, is het verstandig om over een aantal dingen na te denken. Wij hebben een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet:

  • Met of zonder doucheset. Sommige badkranen worden geleverd inclusief doucheset. Een doucheset biedt extra gemak tijdens het badderen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld jezelf even afspoelen of je haren wassen. Ook na het badderen kun je je bad even schoonspoelen.
  • Vrijstaand, inbouw of opbouw. Qua design kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een vrijstaande badkraan. Deze staat op de grond geplaatst en is een echte eyecatcher. Een inbouw badkraan is daarentegen helemaal weggewerkt in de muur en alleen de bediening is nog zichtbaar. Daarnaast heb je twee opbouwkranen, namelijk een badkraan die op de wand wordt geplaatst en een bad tegelrandkraan die op de badrand wordt geplaatst. 
  • Cooltouch. Het is ook mogelijk om te kiezen voor extra opties, zoals cooltouch. Een cooltouch badkraan kan niet heter worden dan de ingestelde watertemperatuur. Wel zo veilig wanneer ook kinderen gebruik maken van het bad.

Badkranen

Op zoek naar een goede en praktische badkraan? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Ons aanbod badkranen is enorm uiteenlopend. Van strakke tot klassieke modellen en van vrijstaande tot inbouw modellen, de mogelijkheden lijken eindeloos. Vanwege de vele keuzemogelijkheden is het verstandig om allereerst te bedenken aan welke eisen je kraan moet voldoen. Kies vervolgens het ideale model en een heerlijk ontspannend bad ligt binnen handbereik!

Welk type badkraan past bij jou?

Over het algemeen zijn er twee type badkranen. Zo kun je kiezen voor een mengkraan waarmee je door middel van draaiknoppen of een hendel zelf het watervolume en de watertemperatuur bepaalt. Daarnaast is een thermostaat een mogelijkheid. Deze heeft het voordeel dat je alleen de gewenste temperatuur hoeft aan te geven waarna de kraan automatisch koud en heet water mengt. Bovendien blijft de ingestelde temperatuur constant, ongeacht schommelingen in de watertoevoer.

Bekijk de producten

In onze webshop vind je badkranen in alle soorten en maten. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.