Gastendoeken

Een gastenhanddoek is een klein handdoekje dat vaak eenmalig wordt gebruikt door gasten. Ook voor alleen het wassen van je gezicht of de handen heeft een gastenhanddoek het perfecte formaat. Saniweb heeft verschillende uitvoeringen in het assortiment. Bekijk de diverse prints hier en kies voor een gastenhanddoek naar jouw smaak.

Gasthanddoek: klein en handig

Het verschil tussen een normale handdoek en een gastenhanddoek is het formaat. Een gastenhanddoek is kleiner en wordt vaak gebruikt om uit te lenen aan gasten. Dankzij het kleine formaat neemt de handdoek niet veel ruimte in beslag en is precies groot genoeg om snel het gezicht of de handen mee af te drogen. Zo voorkom je dat de hele badkamer vol hangt met diverse handdoeken. Gastenhanddoeken stapel je gemakkelijk op en zijn door het kleine formaat ook gemakkelijk op te bergen in een lade of kast. Ook op een handdoekrek neemt een gastenhanddoek niet veel ruimte in beslag waardoor je er meerdere naast elkaar kunt ophangen. Een klein en handig formaat dus!

Kies de perfecte print

De gastenhanddoeken in de webshop van Saniweb zijn verkrijgbaar met verschillende prints. Wil je graag wat extra’s toevoegen aan jouw badkamer? Kies dan voor een gastenhanddoek met een leuk printje voor wat extra levendigheid. Houd je meer van een rustig design? Kies dan voor een van de effen kleuren. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd kiest voor een kleur en design die aan jouw wensen voldoet.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de gastenhanddoeken van Saniweb? Bekijk de producten dan in de webshop. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en zoek je met behulp van de filters gemakkelijk naar een specifiek product. Heb je het product gevonden? Dan kun je het meteen bestellen en profiteer je van de laagste prijs garantie van Saniweb.