Badjassen

Na het nemen van een lekker warme douche of een ontspannend bad gaat er helemaal niets boven het kunnen aantrekken van een comfortabele badjas. Badjassen zijn lekker warme, zachte kledingstukken die niet alleen tot hun recht komen in de badkamer, maar ook in de slaapkamer of bijvoorbeeld aan de ontbijttafel. Badjassen zorgen er niet alleen voor dat je lekker warm blijft, daarnaast zijn ze ook gewoon erg comfortabel om dragen. Zou jij ook graag één of meerdere badjassen willen aankopen? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om even kennis te maken met het aanbod hier bij Saniweb!

1 product
  • Van Heck Titanic Badjas Wit

    0 reviews
    Adviesprijs 209,- 156,99 Incl. BTW 25% Korting
    Op voorraad
1 product

Badjassen, een zeer veelzijdig kledingstuk

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een stukje wellness in hun huis te integreren. Men kan dit doen in de badkamer of in een aparte ruimte in de woning. De afstand die moet worden afgelegd tussen bijvoorbeeld de sauna en de jacuzzi of de douche is echter niet altijd even fijn, zeker niet zonder badjas! De badjassen uit ons assortiment zorgen er gelukkig voor dat je altijd kan rekenen op een warm en comfortabel gevoel. Bovendien zijn onze exemplaren ook nog eens uitgerust met een speciale sjaalkraag waardoor je in het bijzonder tijdens de koude wintermaanden kan rekenen op heel wat extra comfort.

Bestel ook jouw badjassen nu hier bij Saniweb!

Veel mensen stellen het aankopen van een badjas nog wel eens uit. Dit niet in het minst omdat ze vrezen dat deze regelmatig moet worden gewassen en dat niet zo eenvoudig is in een doorsnee wasmachine. Beide veronderstellingen zijn niet correct. Een badjas draag je namelijk niet de hele dag of nacht door waardoor ze minder vaak moet worden gewassen in vergelijking met andere kledingstukken. Wil je de badjas toch wassen? Dan kan dat op een temperatuur van 40 graden en zeker en vast gewoon in jouw wasmachine. Heb je er voor gekozen om een katoenen badjas aan te kopen? Dan kan je deze om te drogen ook gewoon in de droger stoppen. Wil jij ook kunnen genieten van het heerlijke comfort van een badjas? Bestel ze dan nu hier bij Saniweb!